Laat de designer in je los!

Binnen enkele minuten het ultieme fietsshirt ontwerpen voor jou en je fietsvriend(inn)en? Vanaf nu kan het. AGU lanceert vandaag een online configurator waarmee iedereen zijn eigen teamkleding kan ontwerpen. Lichtgevend gele zijpanelen, een stippellijn links, een logo rechts, een tekst op de kraag, een foto op de achterkant, alles is mogelijk op www.aguteamkleding.nl.

Stap voor stap op weg naar uniek ontwerp
De site beschikt over een gebruiksvriendelijk tekenprogramma waarmee iedereen stap voor stap zijn eigen shirt kan samenstellen, zowel op een computer als op (een groot deel van de) tablets. De gebruiker kan kiezen uit een blanco shirt dat hij helemaal zelf kan ontwerpen of uit 8 templates met een vaststaande vlakverdeling. Na het indienen van het ontwerp neemt AGU contact met de bezoeker op om afspraken te maken over aantallen, maten, de technische haalbaarheid van het design en de prijs.

Keuze uit Teamline en Eliteline
De bezoeker heeft bij het ontwerpen van zijn shirt de keuze uit twee lijnen: de Teamline en de Eliteline voor de meest verwende fietser. Beide lijnen zijn kwalitatief hoogwaardig, zoals men van AGU gewend is. De teamkleding kan volledig naar eigen wens samengesteld worden voor zowel heren als dames, met een ruime keuze in verschillende shirts, jacks, broeken met verschillende zemen en bijpassende accessoires.

Ideaal voor verenigingen en bedrijven
AGU is al sinds jaar en dag hét adres voor teamkleding. Vele fietsers van verenigingen, bedrijven en professionele ploegen hebben al kennis gemaakt met de kwaliteit en het comfort van de fietskleding. Met de nieuwe website kan nu iedereen de designer in zich los laten om niet veel later in zijn eigen design rond te rijden.

Zie http://www.youtube.com/watch?v=gigb54tcqwk voor een demo van de teamkleding configurator.