AGU SEQ Urban coat wint Red Dot Design award

De SEQ Urban coat van AGU is bekroond met de Red Dot Design award, een internationale onderscheiding voor esthetisch, innovatief en functionaal design. De nieuwe jas is voorzien van een innovatief (rits)systeem dat de stijlvolle jas binnen enkele tellen transformeert tot een elegante poncho voor op de fiets. Met voorgaande winnaars als Bose, de Porsche 911 en Sony Xperia bevindt AGU zich in goed gezelschap.
De jury van de Red Dot Design award bestaat uit bekende ontwerpers en design-experts. De prijs, de Red Dot, is het kwaliteitskeurmerk voor esthetisch design van over de hele wereld en een bevestiging van het talent van de designer.
Met de SEQ Urban coat ben je als vrouwelijke fietser altijd onopvallend voorbereid op een regenbui. Het voorpand kan zich met een handig ritssysteem ontvouwen, zodat het stuur en de handen bedekt worden tijdens het fietsen. De jas is ademend en wind- en waterdicht en blijft met de getailleerde pasvorm bij elke weersomstandigheid zijn functionaliteit en elegantie behouden.
Bekijk hier de AGU SEQ Urban coat